(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa Tuusulaan. Henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työajat ovat arkisin ovat klo 6-17 välillä. Työ on kokoaikaista 37,5 h/vko.

Tehtäviisi kuuluu tehdä sähköasennuksia yrityksen laitteistoon. Tehtävä on monipuolinen ja työssäsi pääset oppimaan paljon uutta.

Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta tai ymmärrystä sähköalan tehtävistä. Osaat sähköalan perusteet ja osaat tehdä itsenäisesti sähkötöitä. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen. Olet oma-aloitteinen tekijä ja kykenet itsenäiseen työhön. Sinulla on reipas asenne ja haluat oppia uutta. Olet hyvä tiimipelaaja ja sinulla on joustava asenne työntekoon.

Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin laita hakemus tulemaan osoitteessa www.sihti.fi. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Mia Kettunen, puh. 040-845 1012.