(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Barona Kunnossapito Oy hakee Ouluun sähköasentaja taustaisia huoltoasentajia raidekaluston kunnossapitoon ja ennakkohuoltoon.

Työtehtävässä toteutat raidekaluston ennakkohuoltoja sekä korjaat siinä ilmenneitä vikoja ja vaurioita. Työhön kuuluu niin sähkö- ja mekaaniset tehtävät sekä muut varikon yleiset tehtävät.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja jonkin verran aikaisempaa työkokemusta asennus- tai huoltotehtävistä, mutta huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavat henkilöt, koska tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävääsi.

Odotamme, että omaat sähköalan kouutuksen. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Haemme tunnollisia, oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä huoltoasentajia, joilla on hyvä työmotivaatio. Sinulla tulee olla myös valmius vuorotyöhön, joka on pääasiassa 2 vuorossa tehtävää.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän raidekaluston huollon ja kunnossapidon parissa, sekä kilpailukykyisen palkan.

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, sekä mahdollisuuden olla työskentelemässä ajanmukaisessa ympäristössä ja hyvässä työporukassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.