(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme Akaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa sähköasentajaa. Työn aloitus sopimuksen mukaan elokuussa.

Tehtävänkuvaus:

Tehtävään haettavan henkilön työtehtäviin sisältää pääasiassa teollisuuden sähköistystöitä. Jatkossa työhön voi kuulua myös automaatiotöitä ja jonkin verran muita asennustehtäviä. Tehtävään valittavan henkilön kiinnostuksen mukaan työnkuvaan tulee mahdollisesti jatkossa sisältymään työmatkoja huolto- ja asennuskeikoille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Edellytämme hakijalta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Toivomme, että olet reilu ja rehti tekijä, jolta onnistuu työskentely niin työryhmän jäsenenä kuin myös itsenäisesti. Koska kyseessä on vakinaistettava työnkuva, etsimme tekijää joka olisi valmis sitoutumaan asiakasyritykseemme pitkäksi aikaa.

Tarjoamme:

Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa, tarkempi palkka määräytyy tehtävään valittavan henkilön aiemman kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Kyseessä on päivätyö. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen työntekijä rekrytoituu asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Hakuprosessi:

Työnhakijoiden haastattelut aloitetaan pikimmiten jo hakuaikana ja työntekijävalinta tehdään  sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta,  käy jättämässä oma hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta pikimmiten, tai lähetä meille CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121

HR-koordinaattori Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi / puh. 045 139 7492