(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Etsimme  nyt huipputiimiimme kokenutta

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa. Tehtäväsi tulee pääosin olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asiantuntijatehtävissä pääkaupunkiseudun asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, useamman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, yleisten järjestelmien hallintaa, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Suoritettu ammattitutkinto ja Sähköpätevyys 2 -todistus katsotaan eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään ja isossa talossa sinulla on oman osaamisesi ja intosi puitteissa mahdollista edetä urallasi vielä vaativampiinkin tehtäviin. Tule siis mukaan kehittymään ja kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat työnjohtaja Miro Konttiselta, p. 050-3850982 arkisin klo 8-16 välillä, paitsi 10.-24.6, jolloin Miron tavoittaa ainoastaan sähköpostitse osoitteesta miro.konttinen(at)lassila-tikanoja.fi.