(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

NRC Group ja VR Track yhdistivät voimansa 7.1.2019 muodostaakseen Pohjoismaiden johtavan raideinfraan keskittyvän yhtiön. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme Suomen merkittävintä infraa. Tähän työhön tarvitsemme parhaat osaajat.

 

Haemme sähköasentajia tietelematiikan ja tunnelitekniikan rakentamiseen ja kunnossapitoon NRC Group Finland Oy:n rakentamisen liiketoimintaan sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 170 henkilöä. 

Monipuoliseen tehtäväkenttään sisältyy mm. muuttuvan liikenteenohjauksen ja seurannan laitteita, sähkönsyöttö- ups- ja tietoliikennejärjestelmiä, palohälytys- ja turvajärjestelmiä sekä lvi-ohjauslaitteistoja. Työkohteet ovat pääosin Uudenmaan alueella, mutta myös Hämeen, Pirkanmaan ja Kaakkois-Suomen alueilla. Työ voi sisältää myös komennustyötä Suomen rataverkolla. Toivoisimme sinun kotipaikkakuntasi olevan Uudenmaanalueella. 

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto (esim. sähköasentaja tai automaatioasentaja) ja vähintään henkilöauton ajokortti. Kuorma-autokortti on eduksi. Aikaisempi kokemus raitioteiden, rautateiden ja maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä, sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, reipasta asennetta uuden oppimiseen ja valmiutta vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Jenni Alapukki, 23.5.2019 klo 10-12 tai 30.5.2019 klo 10-12 puh: 0408645333 tai jenni.alapukki@vr.fi

 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.7.2017 mennessä.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

 

 


Työsuhde-edut

  • Eazybreak
  • Liikunta- ja kulttuurietu

Puhelin: 0408645333 Sähköposti: jenni.alapukki@vr.fi Sijainti: Riihimäki