(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Tampereen Vera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tampere kasvaa, tiivistyy ja sähköistyy – ja valoa kaupungin sykkeeseen tuo Tampereen Vera. Haemme nyt sähköasematiimiimme vastuuntuntoista ja oma-aloitteista

SÄHKÖASENTAJAA 

Pääasiallisimpiin työtehtäviisi kuuluvat sähköasemien ja muuntamoiden rakentaminen, modernisointi ja kunnossapitotehtävät. Työhösi voi toisinaan kuulua myös jakeluverkon rakentamis- ja kunnossapitotehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan koulutus ja osaamista vastaavista asennus- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Teet työsi aina erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta noudattaen ymmärtäen työsi vastuullisuuden. Hyvien yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitojesi ansiosta tiimityöskentely on sinulle luontevaa ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Eduksesi katsotaan 0,4/20/110kV -suojareleiden asennus- ja koestusosaaminen sekä englannin kielitaito, mutta emme edellytä niitä. Veran toiminta-alue on pääosin Pirkanmaa, mutta toimitamme projekteja valtakunnallisesti, joten työ sisältää projektista riippuen myös matkustamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhtä Suomen parhaista palveluyhtiöistä. Olet mukana rakentamassa menestystarinaa, saat ympärillesi alan osaavia ammattialaisia ja aktiivisen organisaation sekä laajan asiakaskunnan dynaamisesti kehittyvässä kaupungissa.

Lisätietoja tehtävästä ja Verasta työpaikkana antaa sähköasematiimin tiimipäällikkö Hannu Vuori, puh. 050 337 1479. Soittele rohkeasti!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 2.6. Liitäthän hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.