Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin sähköasentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on osallistua koneenrakennukseen sähkötöiden osalta. Työskentelet asiakkaan hallilla osana kokoonpanotiimiä ja vastaat koottavan tuotteen sähköistyksestä. Työ on pääasiassa päivävuoroa, mutta mahdollisuus 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden sähkötöistä ja alan koulutus. Sinulla on voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti. Kokemus koneenrakennuksesta katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista asennetta ja tarkkaa työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mukavan työporukan ympärillesi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla määräajan jälkeen.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: sähköasentaja, kokoonpano, päivätyö, sähkö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266737
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori