(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Sandvik Mining and Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2018 konserni työllisti 42 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Sandvikin Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt kokoonpanoon tuotanto-organisaatioomme määräaikaiseen työsuhteeseen aktiivisia ja ammattitaitoisia sähköasentajia, erityisesti vahvavirtaosaamisella. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja se kestää ainakin 30.6.2020 saakka.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden loppukokoonpanossa. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Odotamme sinulta

  • sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa ja/tai aiempaa työkokemusta sähkökokoonpanon parissa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan
  • vuorotyövalmiutta
  • hydrauliikka- ja mekaniikkaosaaminen katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantoympäristössä, mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana. Kiinnostuitko? Soita pian tai jätä tekstiviesti!

Voit myös lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.7.2019 mennessä kohdistamalla hakusi tähän tehtävään Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian.