(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluu telakan tuotantokoneiden ja siltanostureiden ennakkohuolto-, korjaus- ja asennustyöt. Työt ovat monipuolisia ja laaja-alaisia teollisuuden sähkökunnossapitotöitä. Töitä tehdään pareittain tai pienissä ryhmissä tilanteen mukaan.

Toivomme hakijalta

Edellytämme hakijalta sähköalan peruskoulutusta (esim. sähkö- tai automaatioasentaja). Toivomme myös työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisäksi toivomme, että sinulla on motivaatiota ja halua kehittyä urallasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä valmiutta vuorotyöhön (2-vuoro) ja varallaoloon. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Teemu Palonen
Työnjohtaja, sähkökunnossapito
teemu.palonen@meyerturku.fi
+358503286638 (ti ja to klo 12-14)