(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Helsinkiin sähkö- ja teletiimiin yhtä tai kahta

SÄHKÖASENTAJAA ASENNUS- JA KUNNOSSAPITOTEHTÄVIIN

Toimit kunnossapitopalveluyksikössä vastaten Meilahden alueen sähköverkosta Helsingin alueella. Toimivissa sairaaloissa tapahtuvissa asennuksissa ja käyttötoimenpiteissä on työn onnistumisen kannalta tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot. Tarjoamme itsenäistä ja haastavaa työtä, miellyttävässä ja kannustavassa työyhteisössä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi ja edetä työssäsi.

Nuorempana sähköasentajana osallistut sähkö- ja televerkon päivittäisiin tehtäviin. Roolisi ryhmässä voidaan muokata osaamisen ja kokemuksesi pohjalta. Tulevaisuudessa voi olla mahdollista osallistua myös varallaoloon.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Mika Huttu p. 040 574 5042. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.5.2019 mennessä http://www.hus-kiinteistot.fi/avoimet_tyopaikat.