(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Vahvistamme Lahden yksikköämme 

Haemme nyt

SÄHKÖASENTAJAA 

Sähköasentajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon teknisen palvelun tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.

Sinulla on alan soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattipätevyys ja vähintään 3 vuoden työkokemus. Hallitset kiinteistöjen sähköasennukset ja viankorjauskokemus sekä kiinteistöautomaation tuntemus luetaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön. Palkkauksessa noudatamme sähköistys ja sähköasennusalan työehtosopimusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä ja ammattitaitoisessa tiimissä. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palveluesimies Ari Kantelus.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.4.2019.