Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme Rovaniemelle

 

SÄHKÖASENTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavaa, itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa. Tehtävät tulevat pääosin olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asiantuntijatehtävissä asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Suoritettu ammattitutkinto ja Sähköpätevyys 2 -todistus katsotaan eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4. mennessä, alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat huoltopäällikkö Mika Viheriältä, p. 050-5982018.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252273
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry L&T (offre29735127.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 050-5982018
  • Sijainti: Rovaniemi