(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa asiakasyrityksemme palvelukseen Hämeenlinnaan.

Työkohde on hallityömaa, jonka arvioitu kesto n 1,5-2kk. Mikäli tekijä lunastaa paikkansa asiakasyrityksessämme, mahdollisuus jatkaa työskentelyä asiakasyrityksemme työmaalla Tampereella.

Etsimme asentajaa jolla on aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä sekä alan koulutus. Olethan lisäksi tarkka ja huolellinen työskentelijä, jonka työmotivaatio on huipussaan.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sähkötyöturvallisuuskoulutusta, tulityökorttia sekä EA1-korttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi!

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Palkkaus sähköistysalan TES mukaan. 

Tarjolla mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamista mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa mukavassa työporukassa. Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua ja lähettää hakemus heti tänään!

Lisätiedot: Katja Metsäkylä p. 040 646 2426

Avainsanat: sähköasentaja, kiinteistösähkö, Hämeenlinna