(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Quant Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tehtävä

Tarjoamme vakituista sähkökunnossapitoasentajan tehtävää Lohjan Nordkalkin yksikössämme Tehtäviisi kuuluvat tuotantolaitteiden kunnossapitotehtävät, korjaukset ja huollot. Toimit aktiivisessa yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Tuotat asiakkaalle lisäarvoa omilla ongelmanratkaisutaidoillasi ja oma-aloitteisuudellasi. Turvallisesti työskentely ja asiakaspalvelu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaamme tarpeisiin. Tarjoamme edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Vaatimukset

Edellytämme sähköalan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta teollisuussähkötöistä.Positiivinen asenne ja hyvät ongelmanratkaisutaidot ovat meille tärkeitä. Liittyessäsi joukkoomme pääset pitämään suomalaisen teollisuuden rattaat pyörimässä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat Anders Wiberg, puhelin 0505409519 ja Raimo Gillberg, puhelin 0406404907.