(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Sähköpalvelu Tilli & Hakulinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Sähköpalvelu Tilli & Hakulinen on lappeenrantalainen sähköasennusliike ja on tehnyt erilaisia sähköalan töitä Etelä-Karjalassa jo vuodesta 1985 asti.

SPTH tarjoaa sähköalan palvelua niin yksityisille, yrityksille kuin julkisellekin sektorille. Yrityksen asiakaslupaus on alusta asti ollut tarjota asiakaslähtöistä, joustavaa ja kokonaisvaltaista sähköalan osaamista kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin projekteihin.

Haemme tiimiimme nyt

SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on soveltuva koulutus ja vahva kokemus sähkövikakorjauksista sekä sähköasennuksista saneeraus- ja remonttikohteissa.

Olethan motivoitunut, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja sekä ajokorttia. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, laadukasta työn jälkeä ja halua kehittyä sähköalan todelliseksi moniosaajaksi.

Rekrytoinnista vastaa Go On Lappeenranta ja lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Emmi Mansikka p. 040 5811 041, emmi.mansikka@go-on.fi. Mikäli olet etsimämme ammattilainen, jätä hakemuksesi viimeistään 24.3.2019.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.