(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Kunnossapitoyksikkö hakee sähköasentajaa länsimetron kiinteistöhuoltotiimiin. Tehtäviisi kuuluu tarkastuksia ja viankorjausta eri kiinteistöhuollon järjestelmiin liittyen. Keskeisinä yhteistyötahoinasi toimivat yksikön muut toiminnot sekä ulkopuoliset toimijat Länsimetron alueella. Tehtävään sisältyy myös yötyötä ja päivystämistä.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Toivomme muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisen tehtävän pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa. Käytössäsi on Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 26.3.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-30-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.