(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Asiakkaamme on Nokialle sijaitseva kansainvälisesti toimiva ja hyvämaineinen Cleantech-yritys. He tarjoavat asiakkailleen alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Tuotannon kasvun myötä joukkoon etsitään sähköasentajaa.

Sähköasentaja työskentelee teollisuuden sähköasennustehtävissä ja sähkölaitteistojen testaajana. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kojeistoasennuksesta. Testauskokemus luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Matkustushalukkuus lasketaan tehtävässä eduksi, sillä satunnaisia työkeikkoja ulkomaille on tarjolla (kestoltaan 1-2vkoa), tällöin myös kielitaidosta on etua (englanti).

Edellytykset työtehtävässä menestymiseen:
- sähköasentajan tutkinto
- vähintään kahden vuoden kojeistoasennuskokemus
- piirikaavioiden lukutaito
- mekaniikkapiirustusten lukutaito
- käyttöönottokokemus lasketaan eduksi
- kiinnostusta olla mukana toiminnan jatkuvassa kehittämisessä

Tarjoamme sinulle:
- kokopäiväisen työn
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista suomalaisessa Cleantech-yrityksessä ja
- mahdollisuuden lyhyisiin ulkomaankomennuksiin

Kiinnostuitko?

Tehtävään aloitetaan haastattelut heti, joten käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti: jonna.kanerva@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, puh. 045 139 7492 / jonna.kanerva@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi