(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
HögforsGST

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
HögforsGST Oy on vuonna 2004 perustettu innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava kotimainen yritys. HögforsGST on erikoistunut korkeatasoisten lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Yrityksen henkilöstöllä ja omistajilla on vankka LVI-alan kokemus hankinnan, valmistuksen sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta lähes 20 vuoden ajalta Euroopassa ja Aasiassa. HögforsGST valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa Leppävirran tehtaalla.

Haemme nyt HögforsGST:lle SÄHKÖASENTAJAA Leppävirran tehtaalle lämmönjakokeskusten sähkötöihin!

Hakijalta edellytämme:
- sähköalan koulutusta (voit olla myös alan opiskelija)
- oma-aloitteisuutta
- tiimityöskentelytaitoja

Eduksi katsomme:
- kokemus automaatiotekniikasta

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alkupuolella/kesäkuun aikana ja kestävät alustavasti ainakin syyskuun loppuun saakka. Mahdollisuus on myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus muodostuu Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi tarkasti, minkälaista osaamista juuri Sinulla olisi meille tarjottavana. Lisätietoja paikasta tarvittaessa Go On Kuopion Hr- ja rekrytointiasiantuntija Maija Kallio, maija.kallio@go-on.fi 0405603013 (arkisin 8-16)