(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖASENTAJAA tiimiimme Raumalle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässäsi huolehdit asiakaskohteemme sähköasennustehtävistä Raumalla. Työ on kokopäivätyötä ja työajat ovat pääsääntöisesti kello 7–16 välillä, mutta työ sisältää myös päivystysvuoroja. Työsuhde on vakituinen.


Edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja aikaisempaa kokemusta sähköistysalalta ainakin parin vuoden ajalta. Kiinteistöautomaation tuntemus katsotaan eduksesi. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulta löytyy myös suoritetut sähkötyöturvallisuuskurssi sekä työturvallisuuskortti.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen.  Meillä ISS: llä on paljon erilaisia koulutus ja uramahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 19.3.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -