(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

NRC Group ja VR Track yhdistivät voimansa 7.1.2019 muodostaakseen Pohjoismaiden johtavan raideinfraan keskittyvän yhtiön. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme Suomen merkittävintä infraa. Tähän työhön tarvitsemme parhaat osaajat.

Etsimme sähköasentajia turvalaite- vahvavirta-, kytkinlaitos-, sähkörata- ja kaapelointitehtäviin rakentamisen liiketoimintaan sähkörakentamisen yksikköön. Yksikön vakituisen henkilöstön määrä on 180 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat raideliikenteen liikenteenohjaus- ja turvalaitejärjestelmien rakentaminen sekä sähkörata- , kytkinlaitos- ja vahvavirtatyöt ympäri Suomen. Sijoittuminen eri tehtäviin arvioidaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme, että sinulla on vähintään sähköala perustutkinto (sähköasentaja) ja ajokortti. Kokemus raideliikenteen ohjaus- ja turvalaitetöistä, sähkörata-, kytkinlaitos- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta jatkuvaan matkustamiseen sekä vaihteleviin työaikoihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Mika Keronen, puh. 040 8634 663, ke 16.1 klo 9-11 ja ke 23.1. klo 9-11 tai sähköpostitse mika.keronen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.