(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

NRC Group ja VR Track yhdistivät voimansa 7.1.2019 muodostaakseen Pohjoismaiden johtavan raideinfraan keskittyvän yhtiön. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme Suomen merkittävintä infraa. Tähän työhön tarvitsemme parhaat osaajat.

Etsimme sähköasentajia Kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueyksikköön Vantaalle.

Osallistut liikenteenohjausjärjestelmien ja sähkölaitteiden kunnossapito- ja rakentamistehtäviin. Työt ovat ulko- ja sisätöitä mukaan lukien kehäradan, Vuosaaren ja Metron rautatietunnelit. Työalueena on Etelä-Suomen alue ja tehtävä edellyttää tarvittaessa matkustamista ja varallaoloa.

Odotamme, että sinulla on sähkö- tai automaatiotekniikan perustutkinto. Työkokemus sähkö-, tietoliikenne-, automaatio- ja liikenteenohjausjärjestelmien kunnossapitotöistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä. Huolehdimme työssä tarvittavasta alan erikoiskoulutuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Hannu Riipinen puh. +358 40 862 5635, sähköposti hannu.j.riipinen@vr.fi tai projektipäällikkö Harri Sakki puh. +358 40 866 1761 , sähköposti harri.sakki@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.02.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.