(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

SÄHKÖASENTAJAJIA

 

vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavia, itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia Tehtävät tulevat pääosin olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asiantuntijatehtävissä pääkaupunkiseudun asiakaskohteissamme.

 

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, muutaman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Suoritettu ammattitutkinto ja Sähköpätevyys 2 -todistus katsotaan eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä, alla olevan linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Mikko Lemettiseltä, p. 050-3858483.