(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lasten Päivän Säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Kiinnostaako sinua laakereiden laulu ja hydrauliikan hurina? Saavatko voltit ja ampeerit sinut innostumaan työstäsi? Haluatko varmistaa kaikille turvallisen huvipuistopäivän?

Haemme Linnanmäen Huvipuiston Teknisiin palveluihimme sinua,  

SÄHKÖASENTAJA

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana ainutlaatuista Teknisten palveluiden tiimiä, Suomen suosituimmassa matkailukohteessa Linnanmäellä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi yhdessä alan kirkkaimpien ammattilaisten kanssa ja työsi tuloksena tarjota unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävässä toimitaan aika ajoin päivystystehtävissä huvipuiston aukioloaikoina, joka tarkoittaa myös ilta- ja viikonlopputöitä huvipuistokauden aikana.

Sähköasentaja

  • Olet sähköalan vahva osaaja ja sinulla on sähköalan pätevyys.
  • Laitteiden automaation ymmärrys on työssäsi eduksi.
  • Tehtäviisi kuuluvat Linnanmäen alueella ympäri vuoden tehtävät monipuoliset sähkötyöt sekä laitteiden tarkastus- ja korjaustyöt kauden aikana.

Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä kekseliäs ongelmanratkaisija. Ymmärrät, että vastuullisuus ja turvallisuus ovat osa ammattitaitoa ja teet työsi tarkasti. Oman ammattitaidon kehittäminen on sinulle tärkeää ja haluat oppia uutta.

Me Linnanmäellä uskomme siihen, että yhdessä tekemällä luomme parhaan lopputuloksen. Tärkeää tehtävässäsi onkin palvelualttius ja positiivinen asenne, niin asiakkaita kuin työkavereitasi kohtaan. Panostamme paljon tiimimme työhuvinvointiin ja toivomme, että osallistut mielelläsi oman osaamisesi kehittämisen lisäksi myös koko työyhteisömme kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Jos haluat huvitella kanssamme päivittäin, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.1.2019 osoitteeseen rekrytointi[at]linnanmaki.fi. Mainitse viestin aiheessa, että haet sähköasentajan tehtävään.

Lisätietoja tehtävistä antaa 9.1., 16.1. ja 17.1. kello 9.00-12.00 käyttöpäällikkö Marko Tikkanen, puh. 010 5722 243.