(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä.

Haemme nyt Ouluun asiakasrajapinnassa työskentelevää

SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi tulee olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asennustehtävissä vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

Edellytämme sinulta sähköasentajan perustutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta alalta. Asiakaspalveluhenkisyys sekä tunnollinen työasenne auttavat sinua menestymään tehtävässä.Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän ammattilaisten joukossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.1.2019 mennessä.Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat huoltopäällikkö Henri Oksalalta, puh. 046 921 7588, tai sähköpostilla henri.oksala (at) lassila-tikanoja.fi.