(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista sähköasentajaa suurkeittiölaitehuoltoon vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on suurkeittiö- ja sairaalalaitteiden huoltoon erikoistunut palveluyritys, minkä asiakkaita ovat ravintolat, lihanjalostamot, huoltoasemat, koulut ja sairaalat. Huoltojen lisäksi toimintaan kuuluu uusien laitteiden toimitus ja asennus.

Asentajan työssä vastaat itsenäisesti kylmälaitehuolloista ja asennuksista eri asiakkaiden tiloissa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä asenne työntekoon, kertynyttä  ammattiosaamista ja paineensietokykyä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja luotettava, kykenet myös raportoimaan tarvittaessa.

Työntekijältä edellytämme sähköalan koulutusta useamman vuoden työkokemuksella ja B-ajokorttia. Mielellään osa kertyneestä työkokemuksesta nimenomaan kylmälaitteista ja kodinkoneista. Työntekijän eduksi luemme kylmälaiteluvat sekä tehtävässä vaadittavat kortit suoritettuina (työturvallisuuskortti, sähkötyökortti, tulityökortti, hätäensiapu), englannin ja/tai ruotsin kielitaidon sekä C-ajokortin.

Tarjoamme sinulle:
- vakituisen työpaikan erikoisalan markkinajohtajan palveluksessa
- hyvän palkan ja tulosperusteisen provision
- kattavan työterveyshuollon ja mm. liikuntasetelit
- rennon työilmapiirin ja ammattitaitoiset kollegat
- turvallisen ja joustavan työnantajan sekä kehittyvän organisaation tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja kaluston

Työaika on arkisin lähtökohtaisesti klo 8-16, mutta päivittäinen työaika vaihtelee huolto- ja asennuskeikkojen aikataulujen mukaisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen: mira.salomaa@workpower.fi tai lasse.lehtinen@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121
Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405