(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Sucros Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Etsimme osaavaan joukkoomme sinua,

Sähköasentaja,

toimimaan osana Säkylässä sijaitsevan tehtaamme sähkö- ja automaatio-osastoa, joka vastaa tehtaallamme tehtävistä uudisasennuksista ja kunnossapitotöistä. Työsi on pääasiassa kunnossapitotöiden toteutusta, tuotannoaikaisten sähkövikojen selvittelyä sekä projekteihin osallistumista. Osana tiimiä olet tärkeässä roolissa varmistamassa tuotantoketjumme toimivuutta asiakkaalle asti. 

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja osaat ennakoida tulevia työvaiheita. Olet innovatiivinen ja luova. Sovellat työssäsi sujuvasti sähkötekniikan taitojasi ja osaat ajatella loogisesti vianetsinnän yhteydessä. Teet saumatonta yhteystyötä muiden osaajien kanssa. Osaat tulkita ja hyödyntää sähkö- ja automaatiopiirustuksia. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (sähköasentajan perustutkinto tai vastaava). Lisäksi arvostamme kokemusta prosessiteollisuudesta. Työ on välikaudella päivätyötä ja tuotantokaudella (noin loka-joulukuu) keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. 

Työkielenä käytät pääasiallisesti suomea, mutta englannin kielen ymmärtäminen on eduksi. 

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkötyönjohtaja Jussi Palmula arkipäivisin klo 10-16 välisenä aikana, p. 044 728 3136 / jussi.palmula@nordzucker.com 

Hae tehtävään viimeistään 14.1.2019.