Sähköasentaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Paimioon Sähköasentajaa. 

Tehtävänäsi on teollisuuden sähkökaappien kokoaminen ja asennus. Sinulla on kertynyt jo hiukan kokemusta asennus – tai kunnossapitotyöstä sähköalalta. Tiedät mikä on piirikaavio ja osaat lukea sitä. Sinulla on soveltuva sähköalan koulutus. 

Tehtävässä arvostetaan ryhmätyötaitoja ja hyvää positiivista asennetta. Työ tapahtuu pääasiassa tehdasympäristössä ja yhdessä vuorossa.

Tarjoamme Sinulle:

- Hyvän yrityksen työnantajaksesi

- Mielenkiinteisen tehtävänkuva

- Siistin sisätyön

Sinulta odotetaan:

- Aiempaa kokemusta sähkö-, elektroniikka-, tai kojeistoasennuksesta

- Piirikaavion lukutaitoa

- Hyvää asennetta ja positiivista oppimishalua

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1200139
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Paimio