(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja työskentelee sujuvasti myös itsenäisesti? Haemme nyt Kokkolan seudulle sähköasentajaa. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti polttoainepisteiden ja mittarikenttien huolto- ja asennustehtävät sekä näiden ohella satunnaiset sähköasennus-, korjaus- ja huoltotehtävät.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on sähköasentajan tutkinto taskussasi sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista asiakaslähtöisistä tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mekaanisen alan kunnossapitotehtävistä.

Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työssäsi. Kykenet itsenäiseen työhön ja sinulta löytyy tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Antti Raudaskoski, p. 050 563 0560. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 22.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.