(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää SÄHKÖASENTAJAA tiimiimme Lahteen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Tehtävässäsi huolehdit huolloista ja vianselvityksistä liikekiinteistöissä ja tuotantolaitoksissa, mutta tehtävä sisältää myös uusia asennuksia. Työ on kokopäivätyötä pääasiassa arkisin klo 7–16, välillä saattaa olla työvuoroja myös viikonloppuisin. Tehtävässä tarvitset B- ajokortin sekä mahdollisuuden auton käyttöön, koska asiakaskohteet voivat sijaita kaukana toisistaan. Kyseessä on vakituinen työsuhde.


Edellytämme vähintään sähköasentajan perustutkintoa sekä yli vuoden kokemusta sähköistysalalta. Eduksi katsomme alan erikoisjärjestelmien osaamisen ja laitevalmistajien koulutukset sekä voimassa olevan tulityökortin, työturvakortin sekä SFS 6002 sähkötyöturvallisuus koulutuksen. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyvää peruskuntoa, sillä työ pitää sisällään myös ulkotöitä sekä korkean paikan töitä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä ISS: llä on paljon erilaisia koulutus- ja uramahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.12.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n. Työ alkaa viimeistään 1.1.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -