(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Ylämyllylle sähköasentajaa teollisuuden sähkö-/automaatiotöihin.

Työssä tarvitaan teknistä taitoa ja tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmätyötaitoja. Työtehtävät edellyttävät hyvää hahmottamis- ja keskittymiskykyä. Pystythän työskentelemään 2-vuorossa?

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aluksi määräajan kauttamme, jonka jälkeen hyvällä henkilöllä on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja mielellään työkokemusta alalta. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.