(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt reippaita sähköasentajia asiakasyrityksemme palvelukseen Toijalaan ja sen lähialueille.

Töitä on mahdollisuus tehdä Toijalassa hallityömaalla tai oman halun mukaan reissuhommissa omakotitalojen sähköistyksien parissa. Omakotitalotyömailla mahdollisuus sopia urakoista käyttäjäyrityksen kanssa.

Odotamme hakijalta sähköasentajan perustutkintoa, aikaisempi kokemus alan töistä katsotaan eduksi. Etsimämme asentaja on ahkera ja oma-aloitteinen huolellinen tekijä, jonka työmotivaatio on huipussaan.

Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö-, sähkötyöturvallisuus- ja EA-kortit työlistymisen edellytys. Oman auton käyttömahdollisuus toivottavaa.

Työn aloitus vuoden vaihteessa sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle pitkä homma tiedossa. Palkkaus sähköistysalan TES mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään, sillä aloitamme haastattelut Tampereen toimistollamme jo hakuaikana.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426 / Juuli Friberg 040 590 2825.

Avainsanat: sähköasentaja, reissutyö, Pirkanmaa