(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme sopivaa

SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Joensuun seudulle. Työtehtävät koostuvat kiinteistöteknisistä huolto- ja korjaustöistä, saneeraus- ja uudiskohteiden sähköasennustöistä sekä pienprojekteista.

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta, työkokemusta vastaavista tehtävistä, vastuullista otetta työhön sekä halua työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa. Lisäksi asenne työturvallisuuteen täytyy olla kohdillaan. Työskentelet asiakaslähtöisesti, suunnitelmallisesti ja työnjälkesi on laadukasta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työpaikan. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.10, alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi