(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Oletko asiakaslähtöinen ja motivoitunut tekijä, joka etsii uusia haasteita sähköasennusten parissa? Haemme nyt sähköasentajaa palveluliiketoimintaan Oulun seudulle. Päiväsi koostuvat monipuolisista sähkön vika- ja huoltotöistä. Työnkuvaan kuuluu myös satunnaiset keikkahommat ympäri Suomea, joten toivomme tekijältä matkustusvalmiutta aina silloin tällöin. Hae heti mukaan ammattitaitoisen tiimimme joukkoon!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan ammattitutkintoa ja mielellään jo hankittua kokemusta sähköasennuksista. Arvostamme itsenäiseen työhön kykenevää tekijää. Tukenasi on kuitenkin ammattitaitoinen tiimi, joten emme karta nuoria alan tulokkaitakaan. Asenne sekä halu oppia ja kehittyä on tärkeintä! Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Aki Pitkäaho, p. 050 514 6967. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa VMP Group ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 18.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.