(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Oletko asiakaslähtöinen ja omatoiminen sähköasentaja vailla uusia haasteita? Haemme nyt sähköasentajaa Oulun seudulle. Päiväsi koostuvat monipuolisista sähkön vika- ja huoltotöistä sekä kiinteistösähköasennuksista. Hae mukaan ammattitaitoisen tiimimme joukkoon!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan ammattitutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta talotekniikan sähköasennuksista, sekä sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus-, ensiapu- ja tulityökortit.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Vesa Oikarinen, p. 050 390 2134.

Hae tehtävään 18.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.