(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haemme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Oulun alueelle. Työtehtävät ovat pääosin remontointikohteissa, kuten toimitilan muutostöiden sisäsähköistyksessä.

Hakijalta edellytämme sähköalan koulutusta sekä sähkötyö- ja työturvallisuuskorttia. Lisäksi toivomme hakijalta muutaman vuoden kokemusta sähköalan töistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta. Myös työtä pelkäämätön ja reipas asenne katsotaan hakijassa eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Alustavasti työtä on tarjolla noin 3 kuukaudeksi, mutta hyvälle työntekijälle töitä voi olla pidempäänkin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten olethan nopea!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!