(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Etsimme nyt SÄHKÖASENTAJAA pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen ylläpidon ja saneerausten sähköasennustehtävistä, kunnossapito-, keittiölaite- ja mekaniikka-asennuksista. Työ on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 6–17 välillä.

Edellytämme sähköasentajankoulutusta ja eduksi katsomme työkokemuksen kunnossapito-, keittiölaite- ja/tai mekaniikka-asennuksista. Lisäksi tarvitset työssä B-ajokorttia, iloista palveluasennetta ja suomen sekä englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin ja perustaidot IT-järjestelmien käytössä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Pasi Puranen, +358 503 494 206, pasi.puranen@iss.fi.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.10.2018.
 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -