(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Asiakasyrityksemme toteuttaa omakotitalojen ja asunto-osakeyhtiöiden sähkösaneerauksia sekä lämmityksen ohjausjärjestelmiä avaimet käteen-periaatteella. Toimintaa on ympäri Suomen ja nyt on tarvetta lisämiehitykselle Pirkanmaan alueella.

Haemme tähän paikkaan pitkällä tarpeella jo hieman kokemusta kerännyttä sähköasentajaa, joka pystyy itsenäiseen työhön ja on ylpeä omasta työstään. Tässä työssä uudistetaan kotien sähköjärjestelmät nykyaikaisiksi ja turvallisiksi. Vastaan tulee vanhojen sähköjen purkua, kaapelointia, kalustusta, valaisinten asennusta ja mahdollisten lämmityksen ohjausten asennusta.

Tässä hommassa pärjää sosiaalinen ja hyvän asenteen omaava kaveri. Työ tapahtuu asiakkaiden kotona, joten sosiaaliset taidot ja pelisilmä on hyvä olla hallussa. Tarve on vakituiseen työntekijään, joten jos henkilö sopii hommaan niin tässä on mahdollisuus pysyvään pestiin.

Työt voi alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sovitaan palkkatoiveesi ja TES:n pohjalta.

Saat käyttöösi täyden arsenaalin työkaluja sekä uuden laadukkaan auton, joten kulkeminen työmaiden välillä on vaivatonta kunhan omaat ajokortin. Työtä on näköpiirissä hyvin ja yritys huolehtii työhön kattavan perehdytyksen.

 

Edellytämme:

- työturvallisuuskorttia

- sähkötyöturvallisuuskorttia

- ajokorttia

- pelisilmää ja pilkettä silmäkulmassa

 

Jos tämä paikka tuntuu juuri siltä mitä olet hakenut, niin laitappa hakemusta tulemaan linkistä tai kysy suoraan Saaralta, saara.antila@varvaamo.fi tai 0400 321 504/Saara