(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen? Haemme nyt Raumalle sähköasentajaa. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten sähköasennuksista.

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista alan tehtävistä sekä sähköalan ammatillinen koulutus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää paineensietokykyä ja ennen kaikkea kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on asiakaslähtöinen ote työnteossa ja tuletkin hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Arto Vehmanen, p. 050 390 2181 tai sähköpostitse arto.vehmanen@caverion.com.

Hae tehtävää 24.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.