(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Tampereen teknillinen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

TTY:n Tilapalvelut vastaa Tampereen teknillisen yliopiston tilahallinnosta, tilojen kehittämisestä, muutostöistä ja kampuspalveluista sekä toimii läheisessä yhteistyössä laboratoriopalveluiden kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme sähköasentajaa

Sähköasentajan työtehtävä sijoittuu Tilapalveluiden vastuualueelle, joka vastaa Tampereen teknillisen yliopiston oppimis- ja tutkimusympäristöjen ylläpidosta ja niihin tehtävistä muutostöistä. Palveluiden avulla tutkimusta ja opetustoimintaa tuetaan osaavan ja motivoituneen henkilöstön voimin.

Tehtäväkuvaus:

Haemme sähköasentajaa hoitamaan TTY:n sähkö- ja yleiskaapelointiverkkojen asennustöitä. Työtehtäviisi kuuluvat sähköasennukset (koestukset ja käyttöönottomittaukset sekä dokumentointi), yleiskaapelointi ja siihen liittyvät mittaukset, prosessinhallinta konesaleissa ja muissa tiloissa, varavoimajärjestelmät (koekäytöt ja huollot) sekä sähkölaiteasennukset laboratorioissa.Tulevaisuudessa sekä tehtäväkuva että työympäristö voivat laajentua uuden korkeakoulukonsernin aloitettua toimintansa.

Edellytykset:

Edellytämme suoritettua sähköturvallisuustutkintoa, ammatillista perustutkintoa soveltuvalta alalta, useamman (5+) vuoden työkokemusta alalta, hyvää suomen kielen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä vaativissa tutkimus- ja oppimisympäristöissä.
 

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän modernissa työympäristössä. Meillä on nuorekas, kansainvälistyvä ja kehitysorientoitunut työyhteisö, jossa tutkimuksen ja opetuksen palvelutehtäviä toteutetaan innostuneesti ja tavoitteellisesti.

Lue lisää henkilöstöeduista ja työskentelystä TTY:llä.

Muuta huomioitavaa:

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja siihen sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.


Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Sähköasentajan tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Lisätietoja antaa:

tilapalvelupäällikkö Petri Ojala,

Puhelin: 050 447 8346, sähköposti: petri.ojala@tut.fi

Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa: pe 7.9.2018 klo 9-11 ja pe 14.9.2018 klo 9-11

Hakuohjeet:

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 16.9.2018.