(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Borealis Polymers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Sähköasentaja

Haemme muovitehtaiden kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa teollisuussähköasennustöiden ylläpitotehtäviin Porvoon tuotantolaitokselle. Oma kunnossapitomme koostuu mekaanisesta-, sähkö- ja instrumenttikunnossapidosta ja sen vahvuus on noin 120 henkilöä.

 

Sähköasentajan työtehtävät ovat vaihtelevia ja haastavia, sillä kunnossapitoryhmämme palvelee koko Borealiksen muovitehtaiden aluetta Porvoon Kilpilahdessa. Työryhmämme vastaa muun muassa tehdasalueen määräaikaistöistä, vianhauista sekä käyttötoimenpiteistä ja laaja laitekanta kattaa runsaasti erilaista tekniikkaa sähkömoottoreista taajuusmuuttajiin ja erilaisiin lämmitysjärjestelmiin. Laitoksillamme tehdään myös säännöllisin väliajoin huoltoseisokkeja, joihin luonnollisesti asentajamme kokonaisvaltaisesti osallistuvat.

 

Edellytämme tulevalta sähköasentajaltamme

  • Tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa
  • Muutaman vuoden työkokemusta sähköalalta.
  • Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taidoista on etua tehtävää    hakiessa.

 

Arvostamme hakijalta ATEX-asioiden tuntemusta sekä sujuvia IT-taitoja ja Microsoft Office-työkalujen hallintaa. Toivomme myös, että hakijalla olisi jonkin verran kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä, jonka tuntemisessa on tehtävässä suuresti hyötyä.

 

Olethan oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen työyhteisön jäsen? Meillä työt tehdään yhteistuumin, joten kykyä toimia ryhmässä tarvitaan sekä vastuuntuntoisuutta hoitaa oma työkenttä parhaalla mahdollisella tavalla. Työpäivämme ovat vaihtelevia ja pidämme tavoitteet korkealla, joten olisi upeaa, jos sinulla olisi aito halu oppia uutta sekä kehittää edelleen ammattitaitoasi työn ohella. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja siksi arvostamme vahvaa ymmärrystä laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

 

Tarjoamme työntekijöillemme haastavan työympäristön, vakaan työsuhteen ammattitaitoisessa sähkökunnossapitoryhmässä. Meillä löytyy monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Borealis tarjoaa työntekijöilleen ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Jos haluat keskustella lisää tehtävänkuvasta, lisätietoja mielellään antavat Aluekunnossapitopäällikkö Mikko von Bagh, puh. 050 3794 077 tai Sähkömestari Ilkka Myllynen, puh. 050 3794 000.

 

Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 16.9.2018 mennessä.