(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme kolmea

SÄHKÖASENTAJAA

vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Haemme vahvan ammattitaidon ja asiakaspalvelun omaavia, itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia. Tehtävät tulevat pääosin olemaan sähköhuolloissa ja niihin liittyvissä kunnossapito-, korjaus- ja asiantuntijatehtävissä pääkaupunkiseudun asiakaskohteissamme.

Odotamme sähköasentajan koulutusta, useamman vuoden työkokemusta vastaavista töistä, yleisten järjestelmien hallintaa, vastuullista otetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa. Arvostamme asiakaslähtöistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa ja tässä työssä pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen. Ajokortti B on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme  näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä yksikössä, sekä vakaan pörssiyhtiön tarjoaman tuen. Ala vie helposti mennessään ja luotsaamme mielellämme asentajiamme uralla eteenpäin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat projektipäällikkö Juha Järviseltä, p. 050-3857244 arkisin klo 8-16 välillä.