(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Apetit Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 314 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 630. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

 

Haemme nyt Säkylään sinua

 

Sähköasentaja

Sähköasentajana sinä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuuden kunnossapidossa.  Sähköasentajana toimit ryhmän jäsenenä ja tilanteen mukaan teet myös itsenäisiä päätöksiä. Tehtävä on pääsääntöisesti 2- ja 3 -vuorotyötä.

Toivoimme sinulta sähköalan soveltuvaa koulutusta, useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä elävää mielenkiintoa mekaaniseen kunnossapitoon. Olet oma-aloitteinen ja ahkera sekä innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa.  Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkötyönjohtaja Marko Haaparanta 14.8.2018 klo 13-14 numerosta 010 4024385

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 19.8.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetitgroup.fi/tule-meille-toihin/