(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsitään kahta sähköasentajaa valaisimien asennuksiin Pirkanmaalle sekä reissuhommaan. Kohteet ovat pääasiassa Pirkanmaalla, mutta valmius reissutyöhön täytyy myös olla. Työt tehdään maanantaista torstaihin, joten tässä hommassa on 4 pitempää päivää ja vastapainoksi pitkä viikonloppu. Joustavuutta työaikojen suhteen on hyvä olla; välillä töitä tehdään myös yöaikaan. Työmaat voivat olla kauppoja, teollisuuskiinteistöjä, julkisen sektorin kohteita ym. joissa valaistus vaihdetaan nykyaikaisiin ja energiaa säästäviin järjestelmiin.

Hakijalta täytyy löytyä alan koulutus, jonkin verran kokemusta, turvakortit sekä ajokortti. Plussaa on kokemus vastaavista asennuksista ja valaistuksen ohjausjärjestelmistä.

Jos tekijä on sopiva niin 4kk meidän kautta työskenneltyään on mahdollisuus vakinaistua tähän yritykseen.

Jos kiinnostuit paikasta ja omaat sähköalan koulutuksen ja hyvän motivaation, ota yhteyttä Värväämön Saaraan 0400 321 504, laita hakemus tai heitä emailia saara.antila@varvaamo.fi

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu putkiasentajana työskentelevään Peteen tästä linkistä tai sähköasentajana keikkailevaan Lauriin täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.