(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Etsimme asiakasyritykseen hallityömaalle ammattitaitoista, itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentaa. Kohde on rakenteilla Lempäälään. Arvioitu kesto on noin 1-2 vuotta, joten pitkäksi aikaa on hyvälle sähköasentajalle tässä työmaata. Luonnollisesti työkohteissa pitää olla voimassaoleva työturvakortti.

Jos kiinnostuit tästä työstä, voit laittaa hakemusta linkistä. Lisätietoja saat numerosta 0400 321 504. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen saara.antila@varvaamo.fi

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu maanrakentajana työskentelevään Mikaan tästä linkistä tai purkumiehenä keikkailevaan Ebrimaan täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.