(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Oletko motivoitunut ja vuorovaikutustaitoinen sähköasennuksien ammattilainen? Haemme nyt prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioasentajaa Imatran alueelle. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset sähkö- ja automaatioasentajan tehtävät asiakkaidemme investointi- ja kunnossapitokohteissa. Hae heti mukaan huipputiimiin!

Tulet työskentelemään monipuolisissa kohteissa asiakasrajapinnassa, joten edellytämme sinulta yhteistyökykyä ja asiakaslähtöistä otetta työntekoon. Olet tottunut oman toiminnan suunnitteluun sekä itsenäiseen työskentelyyn. Tukenasi on kuitenkin työpanostasi arvostava, ammattitaitoinen tiimi sekä laadukkaat, nykyaikaiset työkalut. Sinulla on mahdollisuus myös jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös työntekijöillemme Caverionin kattavat henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkösaattoasentaja) sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi on, että hallitset laaja-alaisesti teollisuuden sähköistys- ja automaatioasennukset sekä käyttöönoton. Prosessiteollisuuden sähkösaattolämmitysten asennuskokemus luetaan eduksi. Kykenet myös sujuvaan yhteistyöhön loppuasiakkaan kanssa

Hae tehtävää 25.07.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja Caverionilta antaa 16.7. lähtien asennuspäällikkö Anssi Kekki, puh. 050 390 0519 tai sähköpostitse anssi.kekki@caverion.com.