(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Naantalin jalostamo valmistaa liikenne- ja lämmityspolttoaineiden lisäksi bitumeja ja liuottimia kotimaahan ja vientiin. Jalostamolla työskentelee noin 350 henkilöä.

Etsimme Nesteen jalostamolle Naantaliin

Sähköasentajaa

vakituiseen työsuhteen.

Jalostamon kunnossapidon sähköryhmässä pääset työskentelemään monipuolisesti sähkölaitteiden kunnossapito-, käyttö- ja huoltotehtävissä. Sähköryhmä vastaa sähköjakelun, -järjestelmien (esim. UPS ja DC) ja -laitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin. Sähköasentajan työtehtäviin kuuluu mm. käyttötoimenpiteiden suorittaminen, ennakkohuoltosuunnitelman mukaiset tarkastukset ja huollot sekä sähkölaitteiden vikakorjaukset.

Kokemus prosessiteollisuuden sähkökunnossapidosta tai teollisuuden uudissähköasennuksista katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Edellytämme sähköasentajan tutkintoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaisten ja edistyksellisen teknologian parissa. Tehtävä antaa mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan teollisuussähköistyksen jatkuvasti kehittyvässä maailmassa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkölaitteiston käytönjohtaja Tommi Mäntysalo, p. 050 458 6422 tai tommi.mantysalo@neste.com.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.

Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 14.8.2018.

Saatamme olla sinuun yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä toisen vaiheen osalta. Hakuprosessi etenee videotehtävän, haastattelun ja henkilöarvioinnin kautta valintaan, jonka pyrimme tekemään 31.8.2018 mennessä.