(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja innokas tekijä vailla uusia tuulia? Haemme nyt motivoitunutta sähköasentajaa asiakaskohteisiimme vaihteleviin ja monipuolisiin sähköasennuksiin. Asiakaskohteet ovat mm. teollisuuskiinteistöjä, julkisia rakennuksia ja tehtaita. Asentajan vastuulla ovat kiinteistöjen sähkölaitteiden asennukset, kunnossapito ja huolto. Tehtävä sisältää vianhakua, korjaus- ja ennakkohuoltotehtäviä asiakaskohteissamme. Toimit osana työryhmää sekä yhteistyössä asiakkaiden edustajien kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan oikeaa asennetta työntekoa kohtaan ja sähköasentajan koulutusta, sekä hieman jo työkokemusta alalta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä, me tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi! Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Hae tehtävää 03.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Conny Åbonde p. 050 463 1167 ja yksikönpäällikkö Jan Finell p. 040 843 7841. Caverionia rekrytointiprosessissa avustaa VMP Group ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.