(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Etsimme osaavia sähköasentajia kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueyksikköön Helsinkiin.
 
Osallistut liikenteenohjausjärjestelmien ja sähkölaitteiden kunnossapito- ja rakentamistehtäviin. Työssäsi saat työskennellä monipuolisesti niin ulko- kuin sisätiloissakin mukaan lukien kehäradan ja Vuosaaren rautatietunnelit. Työalue käsittää koko Etelä-Suomen alueen ja tehtävä edellyttää tarvittaessa matkustamista ja varallaoloa.

Odotamme sinulta tehtävän edellyttämää terveydentilaa ja sähköasentajan perustutkintoa. Työkokemus sähkö-, tietoliikenne-, automaatio- ja liikenteenohjausjärjestelmien kunnossapitotöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä ja suuren konsernin edut. Huolehdimme tietenkin myös siitä, että saat työssä tarvittavan alan erikoiskoulutuksen. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Hannu Riipinen puh.  040 862 5635, sähköposti hannu.j.riipinen@vr.fi tai projektipäällikkö Harri Sakki puh. 040 866 1761, sähköposti harri.sakki@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.07.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.