(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Asiakasyrityksemme toteuttaa omakotitalojen ja asunto-osakeyhtiöiden sähkösaneerauksia sekä lämmityksen ohjausjärjestelmiä avaimet käteen-periaatteella. Toimintaa on ympäri Suomen ja nyt on tarvetta lisämiehitykselle Pirkanmaan alueella.

Haemme tähän paikkaan vähintään muutaman vuoden kokemuksen kerännyttä sähköasentajaa, joka pystyy itsenäiseen työhön ja on ylpeä omasta työstään. Tässä työssä uudistetaan kotien sähköjärjestelmät nykyaikaisiksi ja turvallisiksi. Vastaan tulee vanhojen sähköjen purkua, kaapelointia, kalustusta, valaisinten asennusta ja mahdollisten lämmityksen ohjausten asennusta.

Tässä työssä pärjää sosiaalinen ja hyvän asenteen omaava kaveri. Työ tapahtuu asiakkaan kotona, jolloin sosiaaliset taidot ja pelisilmä täytyy olla hallussa.

Työt voi alkaa HETI sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sovitaan palkkatoiveesi ja TES:n pohjalta.

Työautoksi saat käyttöösi uuden karhean mersun, joten kulkeminen työmaiden välillä on vaivatonta kunhan omaat ajokortin. Kun onnistut vakuuttamaan asiakkaan työnteollasi, niin voit vakinaistua asiakkaalle 4kk jälkeen. Työtä on näköpiirissä hyvin ja asiakas huolehtii työhön kattavan perehdytyksen.

 

Edellytämme:

- työturvallisuuskorttia

- sähkötyöturvallisuuskorttia

- ajokorttia

- pelisilmää ja pilkettä silmäkulmassa

 

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat mukaan tehotiimiin maanrakennuksen pariin, laita hakemusta linkistä. Kysyä voi lisää saara.antila@varvaamo.fi tai 0400 321 504/Saara

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu putkiasentajana työskentelevään Peteen tästä linkistä tai sähköasentajana keikkailevaan Lauriin täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.