(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA Pohjois-Savon alueelle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy jo vähän työkokemusta alalta, olet tiimipelaaja ja hallitset myös itsenäisen työskentelyn. Työkohteet sijaitsevat Kuopiossa ja Vieremällä. Eduksi on, jos olet halukas osallistumaan myös rakennustöihin. Ajokortti on välttämätön, auto eduksi.

Työt kestävät alustavasti syyskuun loppuun saakka, aloitus mielellään vaikka saman tien. Tästä johtuen haastattelemme jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.